De 15 bästa Torrentsidorna 2020

De 15 bästa Torrentsidorna 2020

De 15 bästa Torrentsidorna 2020 – Det kan vara svårt att hitta en bra torrentwebbplats för nedladdning av filmer. För det första leder katt-och-mus-spelet mellan myndigheter och populära torrentwebbplatser ofta till att torrentwebbplatser stängs av snabbt. För det andra finns det många svenska torrentwebbplatser som kännetecknas av annonser och skadlig kod som ger torrentfiler av låg kvalitet och till och med falska svenska torrenter.Så här ger vi dig bästa Torrent-webbplatsen för att ladda ner filmer, videoserier, programvara etc.

Torrentz2eu.org – Torrent-webbplats för att ladda ner filmer

torrentz2eu.org
torrentz2eu.org

Torrentz2 är en populär torrent-sökmotor som dök upp 2016 när Torrentz stängdes av. Den kombinerar resultat från andra sökmotorer för att tillhandahålla en av de största databaserna med torrents. Torrent-sökmotorn har över 61 miljoner torrents och vår forskning visar att den har fler filmer än andra torrents. Med andra ord, detta är en bra torrent-webbplats om du vill ladda ner filmer. Webbplatsen skapades 2016. De vanligaste typerna av innehåll är: Filmer, TV-serier, Musik, Program, Spel. Webbplatsen är inte förbjuden i något land. Den har ingen omedelbar nedladdning och innehåller mer än 61 miljoner torrents.

iDope – Torrent

idope.pw Torrent

iDope är en torrent-sökmotor som ger dig direktlänkar till torrents. Förutom att ha en massiv databas med över 18 miljoner torrents har den ett bra användargränssnitt och har en mobilversion som gör det enkelt att använda på smartphones. Webbplatsen grundades 2016 och innehåller filmer, TV-program, musik och spel. Det är inte förbjudet i något land, stöder inte omedelbar nedladdning och innehåller 18 455 000+ torrents.

LimeTorrents

limetorrent.ws

Med över 9,8 miljoner torrents är LimeTorrents en av torrentwebbplatserna med de största databaserna. De erbjuder torrents för flera typer av innehåll som filmer, TV-program, spel och applikationer. Det är för närvarande förbjudet i Australien och Frankrike. LineTorrents grundades 2009. Det innehåller filmer, TV-serier, musik, spel, applikationer och anime. Det är förbjudet i Australien, Frankrike, Storbritannien och stöder omedelbar nedladdning. Den innehåller 9 833 000+ torrenter.

EliteTorrent

EliteTorrent

EliteTorrent torrent är en gratis nedladdningswebbplats för torrentvideor samt andra multimediaresurser. På samma sätt som Divxtotal innehåller webbplatsen många premiumfilmer och innehåll utan kostnad för användarna, vilket ger P2P-nedladdningar via BitTorrent-protokollet.

EliteTorrent-webbplatsen blockerades för sista gången i början av 2019 av ISP i Spanien på grund av att flera av dess innehåll innehöll olagligt material (skyddad av upphovsrätt). Även med allt återställdes webbplatsen 2020 med en ny domän, med ett liknande gränssnitt som den ursprungliga webbplatsen och till och med med ett Chrome-tillägg.

Även med dess likheter med Divxtotal gör dess olagliga innehåll plattformen mottaglig för att blockeras under de kommande månaderna. Men 2020 är webbplatsen fortfarande live och många användare använder den regelbundet.

Som med alla torrentnedladdningsplattformar är försiktighetsåtgärder för användare ofta otillräckliga när du laddar ner innehåll från EliteTorrent.

Zooqle

Zooqle

Zooqle är en relativt ung tjänst jämfört med de flesta andra tjänster på denna lista. Det är ett torrentindex som specialiserat sig på verifierade torrents, och med en databas på över 3 miljoner torrents är det helt intressant. Även om den innehåller en mängd olika typer av torrents är filmer och TV-program särskilt populära på webbplatsen.

Zoogle grundades 2013 och innehåller bland annat TV-program, filmer, musik, spel, program, böcker. Zoogle är inte förbjudet någonstans och stöder omedelbar nedladdning och innehåller 3 200 000+ torrents.

Pirate Bay

the pirate bay torrent

Pirate Bay är den överlägset största torrentplatsen i världen och en av de mest kontroversiella som någonsin har funnits. Det har blockerats i minst 28 länder och har överlevt strider med några av världens mäktigaste regeringar. Denna webbplats är över 15 år gammal och är därför tillförlitlig. Det låter användare ladda ner och dela filmer, TV-program, böcker, program, spel och musik. Vår forskning visar att de flesta torrents som finns tillgängliga på TPB är filmer och TV-program.

TPB grundades 2003 och erbjuder tv-program, filmer, musik, spel och program. Det är förbjudet i Argentina, Australien, Österrike, Belgien, Kina, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Island, Indien, Indonesien, Iran, Irland, Italien, Kuwait, Malaysia, Nederländerna, Norge, Ryssland, Saudiarabien, Singapore, Spanien, Sri Lanka, Sverige, Turkiet och Förenade Arabemiraten. TPB Stöder omedelbar nedladdning och innehåller mer än 3 286 000 torrents.

1337x

1337x2 Torrent

Vid tidpunkten för sammanställningen av listan har 1337x funnits i 11 år. Detta innebär hög tillförlitlighet. De tillhandahåller en katalog med torrents och är ofta det bästa alternativet till The Pirate Bay. Vår analys visar att över 90 procent av de 100 bästa torrenterna vid 1337x är filmer.

1337x grundades 2007 och innehåller bland annat filmer, TV-serier, spel, musik och applikationer. Webbplatsen är förbjuden i följande länder: Österrike, Australien, Irland, Storbritannien. Den stöder inte direktnedladdningar men innehåller mer än 2 375 000 torrents.

RARBG

Rarbg-torrent

RARBG är en populär torrenttjänst som grundades 2008. Vår forskning visar att den populära webbplatsen som tillhandahåller torrents och har fler filmer än andra typer av filer.

RARBG grundades 2008. Webbplatsen innehåller filmer, TV-program, spel, musik och programvara. Det är förbjudet i följande länder: Bulgarien, Danmark, Indonesien, Irland, Marocko, Pakistan, Portugal, Saudiarabien, Storbritannien. RARBG stöder inte direktnedladdningar men innehåller 811 000+ torrents.

YTS.AM

Yts-film-torrent

YIFY-filmer är kända för att ha utmärkt videokvalitet trots små filstorlekar. YTS.AM är den ledande källan för YIFY-torrenter online. Webbplatsen grundades 2011 och innehåller filmer. Det är förbjudet i Irland och stöder inte omedelbar nedladdning. Den innehåller mer än 7200 torrenter.

Torrentnedladdningar – Ladda ner filmer gratis

Vill du ladda ner en film? Torrent Nedladdningar är ett torrentindex med en av de största tillgängliga databaserna. Vid tidpunkten för att sammanställa listan har den över 16 miljoner torrents. Webbplatsen grundades 2007 och innehåller TV-program, filmer, musik, böcker, spel och programvara. Det är förbjudet i Storbritannien och stöder inte omedelbar nedladdning. Antalet torrents uppgår till 16 121 000+.

YourBittorrent

YourBittorrent har en något kontroversiell historia. Medan tjänsten grundades 2009 har den faktiskt funnits sedan 2003 som ett samarbete mellan två partners – varav produkten var YourBittorrent. En part ville att webbplatsen skulle stängas av medan den andra parten ville ha den större. Detta ledde till en splittring och resultatet blev YourBittorrent.

Webbplatsen grundades 2009 och innehåller bland annat filmer, TV-serier, programvara, spel, musik, anime och e-böcker. Det är förbjudet i följande länder: Portugal, Storbritannien. Webbplatsen stöder omedelbar nedladdning och innehåller mer än 1.190.000 torrents.

Demonoid

När det gäller tillförlitlighet kan du lita på Demonoid. Den populära BitTorrent-trackern lanserades 2003, samma år som The Pirate Bay. Webbplatsen med över 10 miljoner användare har över 800 000 torrents och erbjuder torrents för filmer, TV-program, musik, böcker, program och spel. Vår forskning visar att Demonoid har fler filmer och TV-serier än andra filer, tätt följt av musik. Så om du är intresserad av att ladda ner filmer kan det här vara en torrent-webbplats för dig.

Demonoid grundades 2003 och tillhandahåller filmer och musik, TV-serier, böcker, program och spel. Det är förbjudet i följande länder: Ukraina, Storbritannien. Webbplatsen stöder omedelbar nedladdning och innehåller 893 000+ torrents.

EZTV

Många ivriga fans är bekanta med EZTV, en populär torrentwebbplats för TV-program som grundades 2005. Efter en period av strider togs platsen över av EZTV.AG. Även om EZTV har en varierad historia har många funnit att deras torrents är av hög kvalitet.

EZTV.AG grundades 2015 och innehåller TV-serier och filmer. Webbplatsen är förbjuden i följande länder: Australien, Irland, Storbritannien. Den stöder omedelbar nedladdning och erbjuder ett stort antal torrents, nämligen 153 000+.

TorrentsGroup

Denna torrentwebbplats grundades 2016 och har sedan dess vuxit till att erbjuda över 225 000 torrents. Tjänsten gör det möjligt för användare att dela filmer, TV-program, appar och dokumentärer bland andra typer av filer.

Webbplatsen grundades 2016 och innehåller bland annat filmer, TV-serier, anime, appar, dokumentärer och spel. Det är inte förbjudet i något land och stöder inte omedelbar nedladdning. TorrentsGroup innehåller mer än 225 000 torrents.

Torlock

Intresserad av att ladda ner filmer? Torlock är ett torrentindex och en sökmotor som huvudsakligen fokuserar på TV-serier och filmer. Tor Lock ser till att användare bara har tillgång till äkta torrents, och de har till och med introducerat ett program som betalar användare $ 1 för varje falsk torrent de kan hitta på webbplatsen. Det grundades 2010 och inkluderar filmer, TV-serier, spel, musik, program, e-böcker och anime. Det är förbjudet i Australien, Indien och Storbritannien. Den stöder omedelbar nedladdning och innehåller 4 440 000+ torrents.

Slutsats

Vill du besöka svenska torrentwebbplatser? Genom att använda en bra VPN-tjänst, helst en med kryptering som ExpressVPN, kan du komma åt alla torrentwebbplatser och ladda ner filmer. Men det är inte den enda fördelen med att använda en VPN-tjänst. Faktum är att din identitet och plats förblir dolda när du ansluter till en VPN-server.

Och forskning av upphovsrättsskäl kommer inte att leda någonstans, vilket gör det svårt att spåra slutanvändare. I de flesta fall övervakas de senaste hits och topplåtar från de stora skivbolagen extra noga. Utan en pålitlig VPN-tjänst kommer du att hittas mycket snabbt.

Det är också klokt att se till att du är helt skyddad med ett bra antivirusprogram när du besöker svenska torrentwebbplatser. Eftersom infekterade filer som trojaner (som kan ha följt med dina nedladdade filmer) och keyloggers skickas mycket snabbt även om P2P delas. Och de kan skada dig och din enhet omedelbart.

Även om du kan använda ett nätverk som Tor, som använder kryptering för att dölja din internetaktivitet, kan det sakta ner din internethastighet. Och det garanterar inte anonym spridning. Men när du använder en VPN-tjänst förblir du anonym när du besöker svenska torrentwebbplatser!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *